Je eigen trouwring laten ontwerpen

Unieke trouwringen mét jullie ontworpen en voor jullie handgemaakt.

Trouwsieraden Pijnacker

Trouwsieraden staan symbool voor jullie liefde. Aangezien een trouwring een sieraad is dat heel lang meegaat, is het belangrijk dat het goed bij je past en prettig draagt.

Daarnaast is er de verlovingsring, als je op één knie gaat voor je partner wil je natuurlijk wel goed voor de dag komen. Een ring in goud of zilver, met of zonder diamant(en). Ik help jou of jullie graag met het ontwerpen van een ring die in de smaak zal vallen.

Mijn werkwijze

Ik ben gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van edelmetalen sieraden. Ik ga graag met jullie rond de tafel zitten om jullie wensen op papier te zetten en er unieke ringen van te maken voor jullie grote dag. Misschien weten jullie al een beetje wat jullie willen, of vinden jullie het juist fijn om samen het ontwerp te bepalen? Al mijn sieraden zijn maatwerk, dus alles is mogelijk!

Tijdens ons gesprek zullen we samen de details bespreken; stijl, vorm, (edel)stenen, materiaalkeuze, afwerking en symboliek. Ook kan ik jullie ontwerpen, ter inspiratie, laten zien die ik heb gemaakt.

Trouwsieraden

Perfect passende trouwsieraden

Trouwsieraden Pijnacker

Op je trouwdag zie je er natuurlijk op je best uit; schitterende trouwkleding, bijpassend kapsel en mooie schoenen. Dat mag ook wel, want jullie vieren de liefde op deze dag! Trouwsieraden kunnen net die finishing touch zijn die het plaatje compleet maken.

Dit kan een ketting zijn, oorbellen, een armband, een haarspeld of, speciaal voor de bruidegom, bijpassende manchetknopen. Voor jezelf, of als speciaal cadeau voor je partner. Misschien zelfs wel om een traditie te starten en het sieraad door te geven aan de volgende generatie.